Helsingør Touren 2012, 2013

Lafrenz Sundhedsklinik ønsker at støtte lokalmiljøet såvel som det gode sportslige initiativ for det sunde liv og har derfor valgt at donere et gavekort på 2 behandlinger til klinikken.

 

Helsingør Touren er et skønt cykelløb med 2 forskellige distancer sådan at der både er mulighed for konkurrencecykling såvel som familiehygge og mere afslappet tempo. Helsingør Touren er del af "De sunde dage" i Helsingør Kommune hvis formål er at fremme sundhed og det sundere liv.

Selve dagen var fuldt med opvisninger og indslag fra mange forskellige idrætsforeninger og konferencier Bubber var tovholder for programmet dagen igennem.

Ydermere blev klinikken inviteret til at have en stand ved løbet hvor der blev demonstreret akupunktur og talt akupunktur i lange baner. Briksen var opppe og mange nåle blev sat til stor glæde for ømme cykelben. Ligeså mange kom med andre problemstillinger såsom neuropati i forbindelse med diabetes, rygsmerter, føleforstyrrelser, rygestop, hovedpiner og muskelsmerter. 

Spørgsmålene var mange ikke blot fra interessede, men også fra Frederiksborg Dagblad som kvitterede med et flot halvsides billede af undertegnede i aktion.

En super dejlig dag hvor man virkelig kunne mærke at akupunktur har fat i vores moderne hverdag!

Arrangørerne var også meget begejstrede for indsatsen og indbød os igen til 2013