Om Lafrenz Sundhedsklinik

Lafrenz Sundhedsklinik åbnede i Februar 2012 under ledelse af Mia Lafrenz.


Visionen er at skabe en klinik hvor man som klient modtager behandling af høj standard og hvor det bedste fra Vesten bliver mødt med det bedste fra Østen. I klinikken integrerer jeg min brede sygeplejefaglige baggrund med TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) til gavn for dig som klient.

Jeg har arbejdet med uddannelse og vejledning i hospitalsregi gennem mange år hvilket jeg oplevede som en stor udfordring og glæde. Ligeså begejstret jeg var og er for vestlig medicin, ligeså frustreret kunne jeg blive af kassetænkning i sundhedsvæsenet. Jeg oplevede til tider at fokus kom væk fra patienten, dennes behov og mod til at prøve andre løsningsmuligheder til at apparatfejlsmodellen blev den fremherskende. Jeg ønskede at arbejde med det hele menneske og muligheden for at det ikke kun er den vestlige medicinske tilgang som er den eneste rigtige. I TCM (Traditionel kinesisk medicin) oplevede jeg en helt anden måde at tænke på, ikke bare på kroppen, men også i forhold til sjælen. Ubalancer et sted i kroppen manifesterer sig over hele organismen og påvirker ikke kun den enkelte del af kroppen, men hele kroppen.

I klinikken tilstræber jeg at oprette den ubalance der er blevet skabt i kroppen både via akupunktur såvel som min sygeplejefaglige baggrund. At det enkelte menneske kommer i fokus og der kommer opmærksomhed på netop deres problemstillinger skaber nogle fantastiske resultater samtidig med at det for mig er meget håndgribeligt at bruge akupunkturen i denne proces.

Jeg arbejder derfor udfra begge verdener med dig som klient og dine problemstillinger i centrum således at du altid oplever imødekommenhed hånd i hånd med seriøsitet og professionalisme.

Jeg glæder mig meget til at møde dig så vi kan få en snak om hvad akupunkturen og Lafrenz Sundhedsklinik kan gøre for netop dig!

CV:

2014: Medlem af Bestyrelsen i Praktiserende Akupunktører (PA) - den største brancheorganisation og med det højeste faglige niveau indenfor dansk akupunktur.

2013: Medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) som SA (SundhedsAutoriseret) som bla. giver sikkerhed for høj faglig standard, overholdelse af etiske retningslinier og kontinuerlig opdatering på viden indenfor området.

2012: Kursus i allergibehandling med akupunktur

2012: Fertilitetskursus med akupunktur

Februar 2012 - Åbnet Lafrenz Sundhedsklinik

2011 - 2013 - Fuld akupunktur uddannelse på Medital - Københavns Akupunkturskole

2007 til 2011 - Sygeplejerske med specialist funktion i forhold til uddannelse, supervision og vejledning på afdelinger indenfor både kirurgi og medicin. Diplommoduler i kommunikation m. m.

2005 til 2007 - Basis sygeplejerske på akutafdeling

2005 - Uddannet Sygeplejerske på Metropol (Rigshospitalet, Hvidovre Hospital og Bispebjerg Hospital)