Akupunktur behandlingen

IMG 7118-2Behandlingen starter med en indledende samtale hvori du beskriver din tilstand og de problemer du har i din hverdag (fx, smerte, søvnløshed, sportsskader osv). I denne samtale vil jeg spørge ind til flere aspekter af dit liv som måske umiddelbart ikke hænger sammen for dig i forhold til dine symptomer, men som er afgørende i TCM (traditionel kinesisk medicin). Jeg vil også lave en tunge og puls diagnose da disse to redskaber er vigtige for min diagnose. 

Din behandling vil både være akupunktur, men der vil også være samtale omkring kost, livsstil, motion og andre faktorer der kan have indflydelse på dine ubalancer.  

Dernæst vil jeg sætte nåle i specifikke akupunkturpunkter i meridianbaner og i specifikke virksomme punkter i forhold til dine problemstillinger. Dette gøres for at mindske smerte, genoprette ubalancer, frigøre energi m. m. Alt afhængig af din problematik og behandlingsbehov tilrettelægger vi et forløb der er fokuseret om netop dig.

De fleste oplever effekt efter få behandlinger. Jo mere kronisk (længevarende) din problemstilling har været jo længere tid skal du forvente at behandlingen tager.

Efter nålene er sat vil der være en hvileperiode på 15-30 min afhængig af din problematik hvor du ligger og slapper af og lytter til lidt musik.

  • Der er ikke nogen bivirkninger ved at modtage akupunktur. Der kan dog sjældent forekomme et blåt mærke omkring indstiksstedet.
  • Det gør ikke ondt at modtage akupunktur som sådan. Man kan mærke at nålen sættes, men den efterfølgende hvileperiode er ikke forbundet med smerte.
  • Akupunktur har ikke nogen negativ interaktion med medicinsk behandling eller anden vestlig medicin. Det kan i stedet hjælpe til at nedsætte behovet for et pågældende præparat. Derfor skal du altid følge dine kontroller m.m hos din læge.
  • Selve behandlingen og det der foregår i klinikken omkring dig er selvfølgelig underlagt regler for god klinisk praksis og etiske retningslinier.
  • Lafrenz Sundhedsklinik har selvfølgelig de gældende forsikringer for området og opdateret førstehjælp og hjertemassage.