Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger. Her er et udsnit af hvad klienter har sagt:

I forbindelse med en langvarig højre ”tennisarm” og/eller ”musearm” opsøgte jeg Lafrenz Sundhedsklinik i Hornbæk. Jeg var på forhånd ret skeptisk over for akupunktur og alternative behandlingsformer. På den anden side havde jeg rigtig ondt i armen og vidste, at man tilbyder akupunktur også i det etablerede sundhedsvæsen f.eks. i forbindelse med fødsler.

Det var fra starten en både faglig, personlig og kompetent oplevelse at møde Mia Lafrenz, som både er uddannet akupunktør og sygeplejerske. Blandingen og viden fra netop de to uddannelser gør, at man føler sig tryg. Mia Lafrenz bruger sin viden fra begge områder og får på denne måde et helhedsblik over problemer og løsninger. Mia Lafrenz starter med at ”udrede” problemet og går så i gang på en særdeles behagelig måde. Samtidig og under hele forløbet er Mia rigtig god til at formidle hvad og hvorfor hun gør, som hun gør og svarer beredvilligt på spørgsmål.

I løbet af ca. 10 behandlinger var problemet helt løst, samtidig med at Mia opdagede og fik løst nogle andre småskavanker, jeg ikke helt selv vidste, jeg havde.

Tilbage står at mine fordomme om akupunktur blev gjort helt til skamme, så jeg nu er sikker på, at akupunktur kan bruges til helbredelse og lindring i en lang, lang række forhold på lige fod med det etablerede sundhedssystem. Og noget man må tænke ind som en naturlig mulighed, og tror jeg, noget som i en lang række tilfælde i virkeligheden er bedre. En helbredende behandling uden medicin.

 
Dato: 18 November 2013
Af: Peter Grønholt, Hornbæk

Jeg havde virkelig længe overvejet et rygestop, men helt sikkert af alle mulige gode grunde og undskyldninger havde jeg udskudt mit forehavende.
Det er 3 måneder siden at jeg fik de første nåle mod rygning og jeg har ikke røget siden. Jeg kan kun sige at Mia er super god til at placere de nåle. Hun er en eminent lytter og så bliver man nurset lige fra første gang du træder ind over dørtærsklen. Derudover har Mia behandlet mig for gener i min mave med rigtig godt resultat.
Jeg kan og har allerede anbefalet Mia og hendes klinik i mit netværk.

 
Dato: 01 September 2013
Af: Käthe Sølvhøj, Hornbæk

Da jeg igennem 3 mdr. havde ryg-og vejrtrækningsproblemer, og gået til scanninger, lungetests og lungespecialist, uden at finde en årsag eller behandling til mit problem, mødte jeg op hos Mia i Hornbæk.

Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke en klar bedring, og Mia var endda gået forsigtigt til værks, da hun lige skulle se, hvordan jeg reagerede på det, eftersom jeg aldrig havde prøvet akupunktur før. Efter anden behandling havde jeg stort set ikke problemer med min vejrtrækning længere, og samtidig kunne jeg sove godt om natten, uden rygsmerter.

Hermed de varmeste anbefalinger af "Lafrenz Sundhedsklinik".

 
Dato: 03 February 2013
Af: Kate Mikkelsen, Hørsholm

Gennem en længere periode blev jeg tiltagende stresset og fik vejrtrækningsbesvær.

Jeg startede på akupunkturbehandling da jeg havde hørt det skulle være godt for stress og jeg fik Lafrenz Sundhedsklinik anbefalet af min ven.

Jeg oplevede Mia som meget omsorgsfuld og professionel. Allerede efter første behandling fik jeg mindre vejrtrækningsbesvær og det hjalp meget på stressen at få en behandling hvor jeg kunne mærke kroppen arbejde og samtidig få lov til at ligge og slappe af.

Jeg kan kun anbefale Lafrenz Sundhedsklinik

 
Dato: 30 January 2013
Af: Lene Sørensen, Hillerød

Jeg var så uheldig at lave nogle forkerte bevægelser i min ryg, tre på hinanden følgende gange over tre uger. Sidste omgang var et fald på et glat gulv, som resulterede i, at to grandvoksne Falck reddere (man er vel i 0.1 ton klubben) kørte mig på Hillerød Sygehus i ambulance!

Da jeg kom på morfin og hverken kunne stå, gå eller tænke, måtte jeg sygemelde mig, selvom det er sidste udvej når man er selvstændig.

Efter et par resulatløse Fysioterapeut besøg, blev Mia på anbefaling opsøgt. Hun var så venlig at komme hjem til mig inklusiv sin briks, da jeg end ikke kunne køre bil. Jeg blev bogstavligt løftet op på briksen, men efter en times (undskyld Mia!!) eder, råb og forbandelser steg jeg selv ned af briksen igen! Efter 2.behandling havde jeg stort set ingen smerter mere.

Det er ikke så rart at blive stukket i - men det virker. Så på trods, er jeg nu igang med flere ting der har tynget, og som allerede er blevet meget bedre.

Så jeg lever med Mia's nåle - og oversygeplejerske attitude - og giver behandlingerne et 12 tal med pil opad:-)

 
Dato: 23 January 2013
Af: Lars Elm-Fich, Hornbæk

Jeg har lidt af kraftige hovedpiner (jeg fik diagnosen Hortons hovedpine) i mange år og er blevet udredt uden at det etablerede system kunne hjælpe mig.

Mine hovedpiner var meget kraftige og det føltes som en kniv der blev stukket i øjet på mig når de svære anfald kom. I perioder kunne jeg slet ikke sove for smerter og min livskvalitet var meget påvirket.

Jeg fik Lafrenz Sundhedsklinik anbefalet af et familiemedlem og har kun været tilfreds. Efter jeg startede min behandling er mine hovedpiner fuldstændig aftaget, jeg har ikke haft hovedpiner i 6 måneder og har fået en væsentlig bedre livskvalitet. Jeg er som et helt nyt menneske og er lykkelig for at være uden smerter og medicin.Jeg kan varmt anbefale Lafrenz Sundhedsklinik.

 
Dato: 24 October 2012
Af: Bjørn Jensen, København

Da min overgangsalder startede, fik jeg kraftige hedeture og søvnproblemer.

Jeg begyndte hos Mia i foråret og det har virkelig hjulpet på mine hedeture. Jeg har færre af dem nu og jeg sover langt bedre.Det er bare skønt!

 
Dato: 10 August 2012
Af: Marianne Jørgensen, Hornbæk